28 Δεκ 2013

Το "Γαιόραμα" για τη μελισσοκομία και τους μελισσοκόμους (trailer)

Με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας, Β. Ντούρα συναντηθήκαμε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Λάρισα και είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε διάφορα θέματα σχετικά με το μελισσοκομικό κόσμο. 
Σύμφωνα με τον κ. Ντούρα το ελληνικό μέλι είναι από τα ποιοτικότερα παγκοσμίως, γεγονός που διαπιστώνεται κάθε φορά που βγαίνει εκτός συνόρων.
Ο ίδιος μας μίλησε για τα προβλήματα του κλάδου αλλά και για τους νέους που προσπαθούν να βρουν διέξοδο στη μελισσοκομία. 
Η Ομοσπονδία λειτουργεί από το 1996 και τα μέλη της προέρχονται από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Πρόκειται για ένα συνδικαλιστικό όργανο, που επιχειρεί μέσα από διάφορες δράσεις να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας των μελισσοκόμων. Παράπονο της Ομοσπονδίας είναι ότι δεν συμπεριλαμβάνεται ο κλάδος στην ΚΑΠ ενώ ένα από τα κυριότερα προβλήματα αποτελούν τα λεγόμενα νεονικοτινοϊδή φυτοφάρμακα, τα οποία θα μας απασχολήσουν εκτενώς σε άλλη εκπομπή. 

Η εκπομπή θα προβληθεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 22:00 στην τηλεόραση SUPER για τη Χαλκιδική και στα υπόλοιπα κανάλια θα προβληθεί ως εξής: 

PELLA TV Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 2 μμ για την Κεντρική Μακεδονία
TRT, Θεσσαλία, 11 Ιανουαρίου στις 19:30
WEST CHANNEL, Δυτική Μακεδονία, 19 Ιανουαρίου στις 21:00
KANALI 6, Ανατολική Μακεδονία Θράκη, 19 Ιανουαρίου στις 18:00
ΗΠΕΙΡΟΣ TV1, Ήπειρος, 18 Ιανουαρίου στις 21:30


Δείτε το trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου