Λάδι,
ελιά, μέλι, τυρί, βότανα και καλό τσίπουρο, όλα φτιαγμένα με μεράκι και όλα με
γνώμονα την καλή ποιότητα. Αυτά είναι ορισμένα από τα προϊόντα που παράγει η Χαλκιδική και έχει καταφέρει να εξάγει εντός και εκτός Ελλάδας.
Το πρώτο "Γαιόραμα" έκανε μια βόλτα στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών DETROP που έλαβε χώρα στις αρχές Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί συνομίλησε με επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην έκθεση, άκουσε τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς αλλά και τα σχέδια τους για το μέλλον.
Τι γίνεται λοιπόν με την ελιά και το ΠΟΠ, πώς θα μπορέσει το ελαιόλαδο να "αποφύγει" τη νοθεία, τι μέλι τρώμε, τι είδους τσίπουρο πίνουμε και πως η μεταλλουργία χρυσού μπορεί να καταστρέψει τον πρωτογενή τομέα. Αυτά είναι ορισμένα από τα ερωτήματα στα οποία η εκπομπή "Γαιόραμα" επιχειρεί να απαντήσει.
Προβολή: TV SUPER, Παρασκευή 22/03/2013, 22:00
(Ε) Δευτέρα 25/03/2013, 18:00
(Ε) Δευτέρα 25/03/2013, 18:00
Δείτε το promo-video της εκπομπής:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου